FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Bisa nyedhiyani layanan OEM?

Ya, kita bisa nindakake OEM, kang tegese ukuran, materi, jumlahe, desain, packing lan logo bakal selaras minangka requirement yoaur.

Apa MOQ kanggo produksi?

The MOQ gumantung ing requirement kanggo werna, ukuran, materi lan ing. Sawetara item normal ora requirement MOQ, kang kita terus-terusan gawé kabeh taun.

Aku bisa njaluk sample andhuk kanggo konfirmasi kualitas?

1. Mangga ngomong specifications anduk pengin. Kita bakal katon kanggo conto kanggo sampeyan ing kamar sampel kita.
2.Give kula designs saka anduk, kita bisa nindakake conto kanggo sampeyan.

Carane ngontrol products'quality ing?

We duwe sistem kontrol kualitas kita dhewe lan bakal mriksa saben semi-produk ing proses produksi. Menapa malih, ing asas kita tansah njaga iku "kanggo nyedhiyani pelanggan Kalidad, rega paling lan layanan paling apik".

Pripun mbayar urutan?

We kudu L / C, T / T, Trade Assurance kanggo pilihan. Mung adhedhasar kang cara trep kanggo sampeyan.

Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?

Umumé, iku bakal njupuk 30 kanggo 60 dina sawise nampa pembayaran advance Panjenengan. Ing wektu pangiriman tartamtu gumantung ing item lan jumlahe supaya.

Arep digarap US?