Carane Pilih Towels

Shopping kanggo anduk proses touchy. Manawa, pengin tuku anduk sing aran alus lan mewah, nanging apa ora 'count gram' tenan ateges? Lan carane kowe dibedaake katun Turki lan katun utawa Mesir Pick saka Pelangi saka werna lan pola? Sadurunge uncalan ing andhuk banget rauh, njupuk sawetara wektu kanggo maca panuntun Handy kita ing ngisor iki. Kita wis padha lan diklompokaké kabeh sing perlu kanggo ngerti bab carane milih anduk menyang limang kategori tombol, saka ukuran lan bobot kanggo construction, supaya away bakal pindhah minangka lancar sabisa.

7J4A2441

Nemtokake Size ing

Towels teka ing macem-macem ukuran sing bakal pengin nimbang sadurunge tuku. A andhuk perlu standar kanggo pangatusan mati sawise padusan utawa perlu 27 "x 52", nalika sheet perlu rada gedhe ing 35 "x 60". Lembar perlu nawakake jangkoan luwih, ngijini sampeyan kanggo kebak Lebokake dhewe. Yen sampeyan lagi ing goleki kanggo opsi cilik, tangan anduk sing 16 "x 30", nalika washcloths kothak 13 "x 13".

Arep ing Bobot

Kapadhetan Bath andhuk diukur ing gram saben kothak meter (GSM), lan nomer iki beda-beda gumantung antarane 300-900. A andhuk 300-400 gram luwih tipis lan luwih entheng, nggawe becik kanggo gym utawa pawon. Iki garing luwih cepet saka anduk abot. A 400-600 GSM punika andhuk bobot medium sing paling gedhe kanggo pantai, lan bisa digunakake minangka anduk perlu saben dinten. Lan pungkasanipun, a 600-900 GSM punika kandhel lan absorbent, kang ndadekake aran ekstra mewah nanging mbutuhake dicokot liyane wektu pangatusan. Karo anduk kita, kita kaya kanggo serangan imbangan sampurna saka nglukis, alus lan absorbent, durung cukup cahya dadi cepet-pangatusan.

7J4A2321

Pilih Cotton Panjenengan

anduk saben dinten kerep digawe saka katun standar. katun Turki, ing tangan liyane, wis serat maneh sing menehi anduk kekiatan ekstra lan aran alus. Towels digawe saka katun Turki duwe maneh, puteran luwih kandhel saka thread sing nresep akèh Kelembapan lan trap anget. Popular di lan Spas, lagi abot tinimbang anduk standar lan njupuk maneh kanggo garing. Pilih katun Turki yen seneng nglukis, aran mewah. Padha uga dadi empuk lan fluffier karo saben wisuh. Pilihan liyane Highly absorbent lan awet? Towels digawe karo teknologi corak Zero. materi iki ngrasa extraordinarily alus lan alus nalika nyediakake wektu pangatusan cendhek. Zero anduk katun corak ingkang entheng, awet lan gampang packable.

Pilih combed utawa Ringspun Construction

Towels digawe karo katun combed tegese serat sing combed kanggo mbusak Utas cendhek lan lebu, nilaraken kuat lan paling dawa Utas supaya dirajut menyang andhuk perlu. Proses iki njamin kekiatan lan ngalangi Pilling. katun Ringspun digawe karo serat dawa lan cendhak bengkong kanggo nggawe permukaané, tenunan becik nalika kain Terry digawe kanthi puteran thread luwih gedhe lan dirajut karo tenunan ekstra. Uga, katon kanggo anduk digawe karo sudhut banded kanggo ngurangi fraying.

7J4A2376

Pick werna lan Gaya

Towels bisa nambah anget, pagawean pungkasan tutul kanggo jedhing, supaya nimbang milih tumpukan ing werna fun logat utawa pola. Pilihan liyane Simpenan lemantun karo werna adhedhasar mangsa (IE, werna beachy padhang ing spring / summer, werna adhem ing tiba / mangsa). Pilihan paling klasik anduk alus putih, kang katon langgeng lan bisa karo gaya utawa setelan.

Cathetan ing Care

Cara paling apik kanggo nggawe anduk Panjenengan punika maneh iku kanggo njupuk care suwene mau. Sadurunge nggunakake anduk Panjenengan, wisuh sapisan kanggo nyetel werna sing, nambah absorbency lan ngurangi lint sembarang. Uga, supaya nggunakake softeners kain wiwit padha bisa ninggalake turahan lan nggawe tektur kuli. Miturut panggolekan sethitik wektu lan energi menyang proses pilihan, sampeyan bakal nemokake anduk sing nambah loro gaya lan comfort kanggo jedhing.

 


Post wektu: Jul-31-2018