FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi anjeun nyadiakeun layanan OEM?

Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun OEM, nu hartina ukuran, bahan, kuantitas, desain, packing jeung logo anjeun bakal ngaropéa salaku sarat yoaur.

What is the MOQ pikeun produksi anjeun?

The MOQ gumantung kana sarat anjeun warna, ukuranana, bahan jeung saterusna. Sababaraha item normal boga sarat MOQ, nu urang terus mroduksi kabéh taun.

Kumaha carana abdi tiasa sampel anduk pikeun mastikeun kualitas nu?

1. Mangga ngawartosan spésifikasi of towels rék. Urang baris néangan sampel pikeun anjeun di kamar sampel urang.
2.Give kuring desain anjeun towels, urang tiasa ngalakukeun sampel pikeun anjeun.

Kumaha carana ngontrol products'quality nu?

Simkuring boga sistem kadali kualitas urang sorangan jeung bakal mariksa unggal semi-produk di proses produksi. Leuwih ti éta, prinsip urang salawasna ngajaga nyaéta "nyadiakeun konsumén kualitas pangalusna, harga pangalusna sarta layanan pangalusna".

Kumaha kuring mayar ordo?

Simkuring gaduh L / C, T / T, Trade jaminan pikeun pilihan Anjeun. Ngan dumasar kana nu cara anu merenah pikeun anjeun.

Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?

Sacara umum, éta bakal nyandak 30 ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung kana barang jeung kuantitas urutan Anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?